2014. november 8.

The Winter Wonderland Challenge is coming soon…

2014. november 9-én útjára indul az I. Winter Wonderland Challenge, amire szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt, legyen író vagy éppen olvasó, kiritkaíró.

Egy karácsonyi varázsvilágbeli kavalkád megalkotásával kívánunk nektek újat nyújtani a magyarországi Harry Potter kihívások világában.



A történetek ezúttal is kulcs-lehetőségek köré épülnek, amiket igyekszünk egyedivé tenni, s egyúttal megragadni velük a karácsony szellemét is. A kulcsok a varázsvilágon túl ezúttal a karácsonyi tradíciók köré épülnek, központba helyezve az anglikán és a katolikus karácsony közötti olykor apró, olykor jelentős különbségeket. Az írók a szervezők által megadott lehetőségek közül választhatják ki a kulcsaikat, amelyekkel dolgozni szeretnének, de ennek szabályai majd az indulás kezdetétől lesznek nyilvánosak.

12 fő jelentkezését várjuk november 9-én 10 órától november 16-án 20 óráig. Jelentős túljelentkezés estén a keretszám maximálisan 2 fővel bővülhet.

Szeretnénk zavartalan és színvonalas kihívást megvalósítani, ezért a hamarosan nyilvánosságra kerülő szabályzatban szereplő pontokat alaposan olvassa át mindenki, mielőtt beadja a jelentkezését!

Addig is várjuk kérdéseiteket az alábbi címre:
winterwonderland.challenge[kukac]gmail[pont]com

Have a dream, the I. Winter Wonderland Challenge is coming soon.

Aidemera és Bellinda
a szervezők

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése