2014. november 16.

Öt és fél hét karácsonyig


A héten több fontos esemény is történt a kihívás háza táján. Hétfő este – a vártnál hat nappal korábban – lezárult a jelentkezés, mivel a meghirdetett tizenkét hely elkelt. Jobbnál-jobb írók történeteit olvashatjátok nem egészen hat hét múlva a blogon. 




A fejlécen láthatjátok, hogy több füllel is bővült az oldal. Az Íróink fülön olvashatjátok azok névsorát, akik történettel készülnek nektek, a nevekre kattintva pedig megnézhetitek a merengős profilokat, hogy addig is legyen mit olvasnotok.

Az írók továbbá interjúval is készülnek az alkotói szakasz alatt, amely során rendhagyó módon egymásnak feltett kérdésekre válaszolnak. Ezeket majd az Írói Interjúk fül alatt találjátok, előre láthatólag két hét múlva először.

Az írók egyöntetűen igennel szavaztak a független zsűri felállítására, melyen még dolgozunk.

A hét legfontosabb eseménye egyértelműen a kulcsosztás volt, amelyre kedden este került sor. Néhány órás intenzív eszmecsere során az írók kiválasztották azokat a kulcsokat, amelyeket előre kiszemeltek. Ezen kívül a Titkos kulcsok közül véletlenszerű választás után is kaptak egy-egy addig ismeretlen kulcs-kombinációt. Némi kompromisszumra ugyan szükség volt, de végül mindenki elégedetten vágott bele a karácsonyi Harry Potter-történetek meglakotásába, amelyek előre láthatóan rendkívül színesnek ígérkeznek. 

A kulcsosztás lezárásával elstartolt az írói szakasz.

Az első történetet december 24-én olvashatjátok és véleményezhetitek, de addig is figyeljétek a blogot és a Facebook oldalt, mivel számos meglepetéssek készülünk nektek.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése