2015. február 3.

Búcsú az első Winter Wonderlandtól


Elérkezett ez a pillanat is, az első WWCh a végéhez közeledik, már csupán az eredményhirdetés maradt hátra, ami ma este hét órakor lesz esedékes. Mielőtt azonban ezzel teljesen lezárulna a kihívás, engedjétek meg, hogy mi, a szervezők is kicsit összegezzünk és elköszönjünk.



Kihívás volt ez nem csak a játékosoknak, hanem nekünk, szervezőknek is, mivel a WWCh volt az első, amelyet teljes egészében mi szerveztünk. Nem volt egyszerű feladat, főként a legelején, hiszen nagyon hamar, három nap alatt raktuk össze a kereteket, kisebb-nagyobb egyezmények árán. Sokat tanultunk ez alatt a közel három hónap alatt, a megszerzett tudásunkat és tapasztalatainkat pedig szeretnénk kamatoztatni majd a második WWCh-n. A sok új ismeret mellett azonban akadnak még megoldatlan kérdéseink, mint például az, hogy az olvasók miért is nem hagynak véleményt maguk után, akár pontozás híján is (a történetek átlagos megnyitása/olvasottsága 251, a történetek esetében a legtöbb megnyitás 398 míg a legkevesebb 166 - ehhez viszonyítva 4 olvasó pontozott, közülük is csupán 2 akadt, aki a történeteknek legalább a felét véleményezte és pontozta). 
Akadnak még olyan tapasztalataink, amelyek a következő kihívásunk tematikájába fognak beleszólni, de ezeket az év utolsó hónapjaiig fedje jótékony homály.

A végére nem maradt hát más, mint köszönetet mondani, hiszen nélkületek ez a kihívás nem jött volna létre, és nem működött volna. Először is köszönet illeti az ötletgazdát, aki felvetette az ötletet a Hírverő csoportjábanshanon widow, köszönjük! Köszönet illeti az eddig nem sűrűn emlegetett Ettit és Ninellt, akik segítségünkre voltak a technika ördöge ellen. Köszönet nektek kedves írók, akik jelentkeztetek, és velünk játszottatok ezekben a hónapokban. Hála és köszönet a zsűritagjainknak, akik lehetővé tették, hogy a kihívásnak méltó lezárása lehessen, ugyanis sajnos nélkülük csekély számú vélemény és pont született volna. Ugyanígy köszönet illeti stoobie-t, aki egyetlenként végigolvasta és véleményezte a történeteket, köszönet Annie Winslownak, aki szintén a szabályzat szerinti érvényes szavazatokat adott le. Kedves Kyraper és Theodora S. Carter, köszönjük, hogy hagytatok magatok után véleményeket.


Olvassatok, hagyjatok véleményt, írjatok sokat, gyűjtsetek ötleteket, és jövő télen ugyanitt találkozunk, ha a sors is úgy akarja.

Minden jót nektek!

Aidemera és Bellinda

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése